We Know Executives | Executive Search Marketing | We Know People

Over ons

Het is onze missie om nieuw leiderschap
te brengen in jouw bedrijf.

Meet the next executives

We Know Executives richt zich op marketing-, communicatie, digital en commerciële posities, vast én interim, op senior management- en directieniveau. We hebben al jarenlange ervaring met de grotere spelers in de markt, zoals Albert Heijn, Versuni, Bouwinvest en Bol.com, én met snelgroeiende bedrijven en niche-spelers zoals uitgeverij Billy Bones en BLOS kinderopvang. Wij werken graag met opdrachtgevers die zoeken naar diversiteit binnen hun directie en management, een toevoeging aan hun team, niet een kopie van wat er al is. Daarom is de persoonlijkheid, ambitie en je onderscheidend vermogen belangrijker dan het geijkte plaatje van een executive. Executives werven met de juiste skills en de juiste persoonlijkheid voor jouw bedrijf, dat is waar wij goed in zijn.

We Know Executives is onderdeel van We Know People, dat al ruim 10 jaar een stevige positie in de markt heeft als werving & selectie bureau voor medior en specialistische vaste en interim rollen in het brede marketing vakgebied.

Met een breed scala aan opdrachtgevers in onder andere media, telecom, automotive, retail en financiële dienstverlening hebben wij een breed netwerk opgebouwd.

Laura Gorseling

Persoonlijk advies?
Stuur mij een
bericht!

Maak kennis met het team

Cyrille Bastiaansen

Managing Partner

Alette Bastiaansen

Managing Partner

Esmee Ronner

Teamlead Werving & Selectie

Fenja Nemeth

Teamlead Interim Bemiddeling

Laura Gorseling

Recruitment Consultant

Marieke Pennings

Recruitment Consultant

Manouk Nanne

Recruitment Consultant

Manon Boer

Senior Recruitment Consultant

Waarom
We Know Executives?

Nieuw Leiderschap

Wij kennen de huidige en de volgende generatie executives met de skills die nu nodig zijn en de visie die jouw bedrijf verder brengt.

Marketing gespecialiseerd

Onze jarenlange ervaring in Marketing, Digital, en Communicatie, maakt ons toonaangevend in de markt en een inhoudelijke sparringpartner.

Hechte community

Wij staan in direct contact met ons krachtige netwerk van marketing en digital professionals en onderhouden langetermijnrelaties met onze opdrachtgevers.

Open vizier

Wij bereiken de juiste senior marketing professionals door naar de persoon achter het cv te kijken en dagen onze opdrachtgevers uit hetzelfde te doen. De juiste match is altijd een combinatie van energie, expertise, ambitie en persoonlijkheid.

We werken ook al samen met

Hoe kunnen we jouw organisatie van dienst zijn?

We lichten het graag toe in een persoonlijk gesprek!